PODAB lanserar oerhört energisnål torktumlare

energisnål torktumlare med värmepump

Ny energieffektiv torktumlare med värmepump för flerfamiljshus

ProLine T 10 VP är ett energisnålt tillskott till PODABs breda sortiment av torktumlare med värmepump som passar perfekt för den gemensamma tvättstugan. Det är en mycket prisvärd torktumlare som sparar 68% i energi jämfört med motsvarande torktumlare utan värmepump. 

Torka stora mängder textilier snabbt och kostnadseffektivt

Med T 10 VP torkar du en stor mängd textilier på bara 51 minuter. Den rymmer hela 195 liter och har en kapacitet på upp till 11 kg. Med den miljösmarta torktumlaren sparar du energi och får tvätten torr i rekordfart. Den är otroligt snabb för att vara en torktumlare med värmepump.

Klimatsmart och användarvänlig torktumlare

Den nya torktumlaren med värmepump är enkel att använda. Välj mellan tre automatiska program och tryck på start. Enklare än så blir det inte. När tvätten är torr stängs torktumlaren av automatiskt tack vare den smarta fuktsensorn. Torkprocessen är extra effektiv eftersom trumman snurrar åt olika håll, vilket gör att tvätten inte snor ihop sig och därför torkar snabbare. 

Högkvalitativ torktumlare med värmepump

Det är en högkvalitativ och driftsäker torktumlare med en gedigen konstruktion som testkörs innan varje leverans. Med årlig underhållsservice säkerställs driften ytterligare och den här värmepumpstumlaren är utformad med ett smart system som underlättar vid service. Värmepumpen kan nämligen dras ut framifrån vilket gör det smidigt och tidseffektivt. Vi rekommenderar att göra underhållsservice en gång om året eller efter ca 2000 torkcykler.

 

 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: