Nya säljare i Stockholm

Vi är så glada att presentera våra nya säljare i Stockholm. På vårt Stockholmskontor har två nya medarbetare installerat sig; Rickard Rosén och Christer Samuelsson. Nyfiken på att veta mer om dem? Här hittar du en kortfattad presentation om dem och deras kontaktuppgifter. Varmt välkomna önskar vi er båda!

Rickard Rosén säljare PODAB

Rickard Rosén

Mitt namn är Rickard Rosén och jag bor på en hästgård strax utanför Trosa med min fru, 3 barn, 6 hästar och 3 katter. Jag kommer senast från lift- och uthyrningsbranschen, men har tidigare erfarenhet av produkter inom butikssäkerhet, gym, träning och elhandelsbranschen. Fritiden tillbringar jag mest med familjen på barnens hästtävlingar och träningar, eller umgås med vänner. Jag genomförde Vasaloppet 2022 och har som målsättning att klara en svensk klassiker inom några år.
 
Jag ser mycket fram emot att arbeta på PODAB och hjälpa er!
Hör gärna av dig,
 
Rickard Rosén

08-643 54 40

Christer Samuelsson säljare PODAB

Christer Samuelsson

Jag heter Christer Samuelsson och jag stärker upp det redan starka teamet i Stockholm med min tidigare erfarenhet som specialist och B2B-ansvarig inom fackhandeln. Dessförinnan var jag Säljchef inom säkerhetsbranschen. Med stort engagemang och fokus antar jag nu den spännande uppgiften att hjälpa kunden till bekymmersfria tvättstugor. Utöver arbetet på PODAB tillbringar jag kvällarna hemma med min familj och exceptionellt fina dagar spenderas på golfbanan eller framför grillen.
 
Jag ser fram emot att få träffa er!
Vi ses,
 
Christer Samuelsson

08-684 243 24

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: