Till alla våra kunder!

Med anledning av Coronaviruset vill vi berätta hur vi arbetar för att minimera smittspridning och samtidigt bibehålla vår höga servicenivå. 

På PODAB försöker vi jobba på som vanligt, allt för att upprätthålla vår höga standard, i allt vi gör. Självklart har din och våra medarbetares hälsa högsta prioritet. Därför följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och råd. 

För närvarande är alla våra inbokade leveranser och beställningar av produkter inte påverkade utan arbetet fortlöper som vanligt. Vår support håller öppet på samma tider som normalt och står till ert förfogande om ni behöver hjälp. Våra servicetekniker åker ut till kunder som behöver support på plats. De stannar självklart hemma vid minsta tecken på sjukdom/förkylning. Vi försöker hålla alla planerade möten digitalt om det fysiska mötet inte är lämpligt eller genomförbart. 

Vi kommer under hösten att delta på vissa mässor och event där folkhälsomyndighetens rekommendationer följs. Våra egna servicekurser och utbildningar kommer igång under hösten. Detta gäller till 2022-01-31 eller tills ny information kommer. 

Nu är det viktigt att vi alla hjälps åt och tar hand om varandra. Vi klarar det här tillsammans! 

Hör gärna av dig om du har frågor på 031-752 01 00.

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: