Boka ett digitalt möte

Få hjälp av våra specialister på distans

Även om du inte har möjlighet att träffas fysiskt kan vi ändå hjälpa dig - oberoende av var du befinner dig. Oavsett om du har frågor angående en produkt, är intresserad av att planera din tvättstuga eller har andra frågor är du välkommen att boka ett digitalt möte med oss!

Mötet tar du del av via din dator, telefon eller surfplatta. Det går givetvis fortsatt utmärkt att boka tid med en tvättstugespecialist direkt i din tvättstuga. 

Efter bokning kommer vi i god tid före ditt möte att ringa upp dig, oavsett om det är ett videomöte eller om vi ska ses i tvättstugan, för att förbereda oss gemensamt inför mötet.

Så här går det till:

1. Boka ett digitalt möte

Boka ett videomöte med oss genom att fylla i formuläret. Skriv gärna vad du vill ha hjälp med under övrig information. 

2. Bekräftelse

Vi återkommer till dig via telefon eller mail med en bekräftelse på tiden. 

3. Mötet

Vid bestämt datum och tid ringer vi upp dig. Om det inte fungerar, eller om vi inte får kontakt med dig genom länken, ringer vi upp dig som vanligt på det telefonnummer du uppgav när du bokade mötet.

4. Intresserad?

Vid intresse skickar vi offert och prisförslag. Önskar du se och känna på produkterna är du givetvis välkommen till våra utställningar i Göteborg och Stockholm eller stämma träff i en av våra referenstvättstugor.

5. Återkoppling

Några dagar efter videomötet hör vi av oss igen och stämmer av om några frågor eller funderingar dykt upp.
 
Vi finns här för dig!

Boka ett digitalt möte
Möt våra specialister

Söker du en specifik person eller avdelning?

Här hittar du kontaktuppgifter till alla våra anställda; inom försäljning, teknik & utveckling, service, ledning, ekonomi samt marknad & inköp. Kontakta oss direkt så får du snabb hjälp!

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.