PODAB söker säljare i Stockholm

Vill du blir vår nya säljare?

PODAB fortsätter att växa och söker nu ytterligare en säljare till Stockholm. Är du en driven säljare som vill arbeta med ett brett sortiment av unika kundanpassade lösningar? Då kan du vara den vi söker!

I över 70 år har PODAB specialiserat sig på professionell tvättstugeutrustning. PODAB har starka stabila leverantörer och ett sortiment som är specialanpassat för den svenska marknaden. Med Jimmy Nilsson som VD fortsätter PODAB att växa och skapa förutsättningar för att optimera tvättutrustningen i alla svenska tvättstugor.

Som säljare på PODAB är du ansvarig för säljprocessen inom ditt distrikt. Du utgår ifrån kontoret på Sveavägen i Stockholm och ansvarar tillsammans med ytterligare två säljare för distrikt Stor Stockholm. Området Uppsala, Gävle och Falun/Borlänge bearbetar du under helt eget ansvar. Du ansvarar för bearbetning av nya samt befintliga kunder och tillbringar en stor del av din arbetstid på fältet. Dina kunder är bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och övriga verksamheter där tvättstugeutrustning används. I portföljen har du ett brett sortiment att erbjuda där du i nära dialog med kunden tar fram anpassade helhetslösningar och ansvarar för projektet från offert till leverans och uppföljning. Med en hög servicenivå skapar du goda långsiktiga relationer med kunder, återförsäljare och leverantörer.

Vem trivs här?
För att lyckas i rollen som säljare har du några års erfarenhet av uppsökande försäljning B2B och du har ett passionerat intresse för att bygga kundrelationer och att göra affärer. Det är starkt meriterande om du tidigare har arbetat med systematisk, strukturerad kundbearbetning och planering. Du är en prestigelös lagspelare med en teknisk förståelse inom områdena El och VVS. Du är entusiastisk, relationsskapande och kommunikativ. Du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska. Vi värdesätter öppenhet, hög energi och stort eget driv. Du trivs med att arbeta kundnära ute på fältet. Det förekommer några hotellövernattningar/år i tjänsten. Vi tillhandahåller tjänstebil, du innehar B-körkort.

Vi erbjuder dig!
PODAB erbjuder dig ett fritt arbete där du arbetar med marknadsledande lösningar och produkter i ett kundorienterat företag. Som anställd välkomnas du till ett företag med familjär stämning, gemenskap och starkt samarbete. Vi arbetar hårt och målinriktat tillsammans, samtidigt som vi uppmuntrar varandra att ha en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi gör kontinuerligt gemensamma aktiviteter som emellanåt innebär roliga resor tillsammans. Hos oss får du stimulerande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter.


Låter det intressant?
I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Linda Mattsson, e-post: linda.mattsson@badenochandclark.se. Du söker tjänsten på www.badenochandclark.se. Urval sker löpande varav vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha senast 9 juni. Som en del i vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess kommer du eventuellt att få utföra personlighetstester och videointervju.