PODABs nya tvättmaskin tvättar med omtanke

ProLine HX 65 - den ultimata tvättmaskinen

PODAB presenterar ProLine™ HX 65, den ultimata tvättmaskinen. En maskin som inte bara tvättar perfekt rent utan dessutom visar omtanke om miljön, tvätten, användaren och inte minst ekonomin.

Vi tar en titt på vad som gömmer sig inuti ProLine™ HX 65. Maskinerna byggs i en teknik kallad clinchmontering. Det innebär att metallen inte skruvas eller svetsas utan pressas samman under högt tryck. Resultatet är en stryktålig maskin med mycket lång livslängd.

Den hela 65 liter stora WED1-trumman har ett minimalt avstånd mellan inner- och yttertrumma för att hålla nere vattenförbrukningen. Den perforering teknikerna fastnade för, CASCADE, avvattnar tvätten mycket effektivt, vilket i sin tur minskar både torktiden och elförbrukningen dramatiskt. En mycket stor lucka och omfattande display bidrar till en bättre ergonomi och användarvänlighet.

– Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda en så genomtänkt och bra maskin som ProLine™ HX 65, säger Jimmy Nilsson. Jag är övertygad om att den kommer att bli ett uppskattat tillskott i många svenska tvättstugor.

1WED = Water Efficiency Drum sparar upp till 22 procent vatten och 15 procent energi.

Kontakt
Åsa Ahlström
Marknadschef
031-752 01 06
asa.ahlstrom@podab.se

PODAB jobbar bara med professionell tvättstugeutrustning. Inget annat. Det är det som gör oss till specialister. Hos oss får du 65 års erfarenhet av professionell utrustning för den gemensamma tvättstugan. Våra produkter finns i flerbostadshus, på hotell och restauranger, på brandstationer, sjukhem och ridhus, för att bara nämna några platser.