PODAB söker Servicetekniker till Stockholmsområdet

Engagerad Servicetekniker till PODAB

Hur ser din arbetsdag ut?
I rollen som servicetekniker ligger de främsta arbetsuppgifterna i att installera och serva tvättutrustning. Du kommer att arbeta både med PODABs egna produkter och andra produkter.

Utöver den tekniska delen av rollen kommer du att arbeta med försäljning i den mån att du kontinuerligt skapar och upprätthåller goda relationer med kunderna. Det är alltså en relationsskapande tekniker vi söker. I rollen ingår mycket kundkontakt. Därför måste du vara kundorienterad i ditt servicearbete och har lite ”sälj i ryggen”.

Självklart är det viktigt att göra ett gediget och snabbt arbete men det är även av stor vikt att kunna prioritera och strukturera upp din dag och arbeta självständigt.

Arbetsområdet består främst av Storstockholm men kan även omfatta resor till Linköping, Uppsala, Västerås och Eskilstuna.

Vem trivs här?
Vi söker dig som har genomgått någon form av serviceteknisk el-utbildning på gymnasiet och/eller högskola. Vi tror att du arbetat med service av små apparater tidigare och har erfarenhet av apparatmekanik. Troligtvis har du både el- och kylbehörighet. Vi hoppas även att du i tidigare roller arbetat självständigt och är van vid att själv bygga upp och planera din tid.

Som person är du självgående, ansvarstagande och serviceinriktad. Du är van och trivs med att skapa och bygga nätverk och underhåller dem genom att vara utåtriktad, aktiv och social. Du är säljande i ditt förhållningssätt och vill vara delaktig i att få PODAB att växa i Stockholm.

Du löser dina uppgifter på ett strukturerat förhållningssätt och planerar din tid utifrån vad som ska genomföras. Du har en positiv inställning till att arbeta och tar dig an arbetsuppgifter med ett stort engagemang. Producerar mer än förväntat och lägger ner mycket energi i ditt arbete.

Likväl tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar tills de är slutförda. Du lägger stor vikt vid att göra ditt bästa och har hög moral.

Körkort är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuds du?
PODAB är ett litet och gediget företag där det är högt i tak. Stämningen är familjär och positiv. Beslutsvägarna är korta och man har ett nära samarbete oavsett var i organisationen man befinner sig. I rollen kommer du att ha härliga och roliga kollegor som gärna hjälps åt. Själva tjänsten är flexibel och på många sätt fri och den kommer att innebära mycket social kontakt.

Är du intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du skickar din ansökan bestående av ett utförligt CV och personligt brev snarast, dock senast den 20 oktober. Du söker tjänsten via ansökningsformuläret på www.adecco.se. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Natalie Jacquet 08-598 986 11.