PODAB presenterade stora nyheter på mässan

Nyheter på Bostadsrättsmässan i Göteborg

Vi vill tacka alla som kom och besökte oss på mässan. Vi trivdes i montern och visade upp våra stora nyheter; ProLine HX 65 – den ultimata tvättmaskinen och StreamLine T 7156 VP – värmepumpstorktumlaren som är 40 % energieffektivare än en torktumlare av evakuerande modell.

Vi hade självklart med oss produkter som visade upp delar av vårt stora sortiment. Allt från marknadens effektivaste torkskåp, TS 62 till våra tvätt- och torkprodukter ur StreamLine och BaseLine-sortimenten.

ProLine HX 65 är vår stora nyhet som tvättar med omtanke om ekonomin, miljön, tvätten och användaren. Maskinerna byggs i en ny teknik kallad clinchmontering. Det innebär att metallen inte skruvas eller svetsas utan pressas samman under högt tryck. Resultatet är en stryktålig maskin med mycket lång livslängd. Den hela 65 liter stora WED-trumman har ett minimalt avstånd mellan inner- och yttertrumma för att hålla nere vattenförbrukningen. Den perforering teknikerna fastnade för, CASCADE, avvattnar tvätten mycket effektivt, vilket i sin tur minskar både torktiden och elförbrukningen dramatiskt. En mycket stor lucka och omfattande display bidrar till en bättre ergonomi och användarvänlighet. Läs mer om ProLine HX 65.

PODABs nya torktumlare med värmepump, StreamLine T 7156 VP är en av de mest energisnåla torktumlarna som finns. En unik torktumlare som enbart drar 2 kWh vid full last. Den är 40 % energieffektivare än en torktumlare av evakuerande modell. Utrustad med aerodynamiskt utformade valkar som ger bättre luftgenomströmning och omfördelning av tvätten. Läs mer om T 7156 VP.