Nya ProLine HX 65!

ProLine™ HX 65, den senaste tvättmaskinen från anrika PODAB, är packad med finesser. Maskinen clinchmonteras för bästa hållbarhet, WED-trumman med sin CASCADE-perforering skonar både tvätt och miljö och den stora luckan ger en skonsam arbetsställning.

– Men det viktiga för oss är inte vad tekniken kallas, säger Jimmy Nilsson, VD på PODAB. Istället handlar det om vad den gör. För oss, för vår miljö och för vår ekonomi.

Och där ligger innovationerna i ProLine™ HX 65 helt rätt. Under två års tid lade tjugo tekniker sina pannor i extra djupa veck. Alla idéer simulerades i en dator innan de fick passera nålsögat. Men det var inte färdigt med det. En prototyp byggdes och testandet fortsatte ett år till. Bland annat testades fem olika typer av trumperforeringar för att ge minimalt slitage, bästa tvättresultat och optimal avfuktning av tvätten.

Nu är alla simulationer och tester avklarade och resultatet är ProLine™ HX 65, kanske den ultimata tvättmaskinen. En maskin som inte bara tvättar perfekt rent utan dessutom gör det med minsta möjliga påverkan på miljö, tvätt, användare och inte minst ekonomin.

Se HX 65 på film

Kontakt
Åsa Ahlström
031-752 01 06
asa.ahlstrom@podab.se