En, ny unik generation av torkskåp

Torkskåp som är snabbare, energisnålare och större

PODAB lanserar fyra nya torkskåp med olika egenskaper för att täcka in olika behov och krav på tvättstugeutrustningen. Är det snabbheten, energibesparingen eller kapaciteten som är viktigast? Vi har torkskåpen som passar för varje behov.


ProLine TS 63 VP - Unikt torkskåp med värmepump
ProLine TS 63 VP är ett extremt energieffektivt torkskåp. Med värmepumpstekniken blir energiförbrukningen bara 0,25 kWh/kg. I jämförelse med traditionella torkskåp halveras energiförbrukningen. Prioriteras energi och miljön är ProLine TS 63 VP den bästa lösningen.

ProLine TS 63 E - Effektiv torkprocess
ProLine TS 63 E torkar textilier på bara 42 minuter. Den arbetar med dubbla fläktar och luftkanaler för att skapa perfekt balans mellan evakuerad och recirkulerad luft. Är det viktigast att det går snabbt är ProLine TS 63 E ett fulländat skåp.

ProLine TS 93 E - Maximal hänglängd
ProLine TS 93 E har en stor kapacitet på 16 kg med en hänglängd på hela 32 meter. Välj ProLine TS 93 E och torka stora mängder tvätt.

ProLine FC 20 - Störst kapacitet för skyddskläder
ProLine FC 20 är ett rejält torkskåp med en kapacitet på 20 kg eller sex stycken larmställ. Det torkar skyddskläder av membrantyp och vadd mycket snabbt och skonsamt.

Kontakta oss gärna för mer information!


Med Vänliga Hälsningar,

Tomas Ivarsson
tomas.ivarsson@podab.se, 031 752 01 20