Ny torktumlare med värmepump!

Nyhet! T 7156 VP

PODABs nya torktumlare med värmepump är en av de mest energisnåla torktumlarna som finns. En unik torktumlare som enbart drar 2 kWh vid full last. Den är 40 % energieffektivare än en torktumlare av evakuerande modell. Utrustad med aerodynamiskt utformade valkar som ger bättre luftgenomströmning och omfördelning av tvätten.

Självrengörande – enklare blir det inte
Det kan inte bli enklare än med en värmepumpstorktumlare från PODAB. Torktumlaren rengör sig själv genom att spola rent kylaren med återcirkulerat kondensvatten, som dräneras efter att torkcykeln avslutas. Detta sker hela två gånger under varje torkprogram.

Lägre temperatur och skonsammare torkprocess
Vår värmepumpsteknologi gör att man kan torka på lägre temperatur. Den har ett jämnt luftflöde och en konstant temperatur, vilket ger en effektiv och skonsam torkprocess.

Specialprogram – ingenting är omöjligt
Oavsett vilka textilier som ska torkas finns en lösning: blusar, angora och ömtåliga syntetmaterial, allt kan torkas i vår nya torktumlare. För extra känsliga material finns ett Uppfräschningsprogram; textilierna fräschas upp utan att man behöver tvätta dem.

Läs mer om T 7156 VP