Nöjda med PODAB:s bekymmersfria tvättstugor

Stort engagemang och kunnande, snabb och öppen dialog gör att Bosvedjan, en av Sveriges största bostadsrättsföreningar, väljer PODAB när tvättstugorna ska bli mer funktionella och trevligare för de boende. Några står redan klara och möts mycket positivt av användarna.

Dan Söderholm, föreningens ordförande och Henrik Bufvers, förvaltningsansvarig läste om PODAB:s Drömtvättstuga i tidningen Fastighetsfakta. Helhetslösningen för en förbättrad miljö och minskad energiåtgång som PODAB sen presenterade i samarbete med den lokala partnern Energi och Driftteknik, avgjorde valet av leverantören.

”PODAB och Energi & Driftteknik visade mest engagemang och bäst lösning sett till totalekonomi och produktval. Vid val av leverantör är en öppen och ärlig dialog alltid något vi tittar på extra noga. Det var enkelt att få med PODAB”, säger Dan Söderholm.

Föreningens samtliga 50 tvättstugor byggs nu om under 3 år med målet bekymmersfritt och trivsamt. 8 stugor som förser 150 av de boende är klara och får tummen upp av användarna.

”Vi har bara fått positiva kommentarer, snyggt, bra produkter, enkelt att förstå, smidigt med snabbprogrammen som är lätta att hitta, är saker vi får höra”, berättar Dan.

 Tvättstuga med PODABs produkter hos Brf Bosvedjan