Specialister på professionell tvättstugeutrustning

PODAB jobbar bara med professionell tvättstugeutrustning. Inget annat. Det är det som gör oss till specialister.

Ambitionen är att våra produkter, vår specialistkompetens och engagerade service ska leda till ett bekymmersfritt ägande. För att erbjuda det som krävs arbetar vi ständigt med att utveckla och handplocka energieffektiva och högkvalitativa produkter. Vår specialistkompetens och kompletta sortiment ger oss möjligheten att ge varje specifik kund den bästa lösningen.
Vision

Vår vision är att skapa bekymmersfria tvättstugor.

Affärsidé

Med vår specialistkompetens och kompletta sortiment erbjuder vi den bästa lösningen vid val av professionell tvättstugeutrustning.

Vad betyder det?

Vi sätter oss in i våra kunders vardag, vägleder dem till rätt val av utrustning och tar ett helhetsansvar. Vi skall finnas till hands före, under och efter köpet av professionell tvättstugeutrustning. 

Kärnvärden

Vi utgår alltid ifrån våra kärnvärden kompetens, närhet och engagemang.

NKI - Nöjd Kund Index

Genom att kontinuerligt mäta kundnöjdheten har vi verktygen att alltid kunna förbättra oss ytterligare.Referenser:

.

Brf Masthugget
"Som Sveriges största BRF med 1200 lägenheter är det viktigt att ha en leverantör där allt fungerar. Vi har använt PODABs produkter i ca 20 år och är jättenöjda. Med ett professionellt bemötande får vi de produkterna och den service vi behöver."
- Lars Olsson, Förvaltare/Driftsansvarig

EP Service Kyl- och Maskin AB
"PODAB är som helhet ett väldigt bra företag att jobba med, de är kunniga och mycket engagerade. Sedan vi började arbeta med PODAB har vår andel nöjda kunder ökat, mycket på grund av de högkvalitativa produkter PODAB levererar."
- Ulf Persson, VD och ägare