Omtanke om användaren

För att skapa en bekymmersfri tvättstuga behövs smarta och användarvänliga produkter, med en genomtänkt ergonomi. Ingen tvättstuga är den andra lik. Med vår specialistkompetens hjälper vi dig att planera tvättstugan och erbjuder specialanpassade lösningar för just era behov.

När utrustningen är installerad håller vi en demonstration för användarna och visar hur allt fungerar. Med rätt information är utrustningen enkel att hantera och håller längre.


Planera tvättstugan

Vi guidar er för att optimerar tvättstugan utefter era behov.

Smarta tillbehör och anpassningar

Våra tillbehör underlättar också arbetet i tvättstugan. Vi har allt från tvättvagnar, avlastningsbord till höj- och sänkbara strykbrädor.

Flera språkval

Våra tvättmaskiner och torktumlare har upp till 18 valbara språk. Även torkskåpen finns med ett flertal språkval. Behöver ni instruktioner på väggen om hur maskinerna fungerar har vi också ett antal versioner på andra språk. Maila marknad@podab.se om du vill ha mer information.

Tydlig display

Tydliga displayer och knappsatser, där du enkelt navigerar mellan programmen.

Knappsats med punktskrift

Utrustningens knappsatser har punktskrift för synskadade.

Digitala bokningssystem

Våra maskiner kan anslutas till samtliga digitala bokningssystem på marknaden. Tillsammans med Aptus erbjuder vi bokning och felkodshantering via internet.

Doseringsutrustning

Med automatisk doseringsutrustning får du exakt rätt mängd tvättmedel/kem varje gång du tvättar och kontakten med kemikalier minimeras.

Anpassade tvätt- och torkprogram

Vi erbjuder specialanpassade tvätt- och torkprogram.


Referenser:

Brf Karlstadshus 10
Brf Karlstadshus 10 har flera boende som sitter i rullstol. De behövde en handikappanpassad tvättstuga. Läs mer om hur vi hjälpte till att planera deras tvättstuga.

Södra Älvsborgs Räddningstjänst
Här är kraven på utrustningen extra hög. Med våra specialanpassade tvättmaskiner och torkskåp skapar vi en tryggare arbetsmiljö och larmställen behåller sina skyddande egenskaper.