Pressmeddelanden

Pressmaterial 2020-03-01

Nu får alla svenska flerbostadshus
chansen till en drömtvättstuga 

I dagarna drar en riksomfattande tävling igång för alla som bor i, äger eller förvaltar ett flerbostadshus med en gemensam tvättstuga. Vinsten är en drömtvättstuga med inredning, finesser och utrustning i toppklass som tar mesta möjliga miljöhänsyn, förenklar vardagen och höjer välbefinnandet. Bakom tävlingen står familjeägda företaget PODAB som uppdaterar och återvinner ett succékoncept från 2015.

Lena Falkensvärd, boende och medlem i styrelsen för bostadsrättsföreningen Karlstadshus 10 som tog hem vinsten 2015, kommenterade resultatet av tävlingen och drömtvättstugan lyriskt:

”Jag fick gåshud när jag steg in i drömtvättstugan första gången och det får jag även idag drygt ett år efter invigningen. Det känns nästan som att komma in i någons hem, så hemtrevlig är den.” 

”Många i föreningen väljer att boka drömtvättstugan trots att de har en tvättstuga närmare sin lägenhet. Vi ville att tvättstugan skulle bli ett rum att trivas i och precis så har det blivit.” 

Så här nöjda användare är ledstjärnan för PODAB. Företaget ger alltid det lilla extra genom medmänsklig omtanke och trivsel i kombination med den bästa servicen, produkterna och specialistkunskapen. Nu fyller PODAB 75 år och det firas stort genom att ge alla flerbostadshus i landet en ny chans att få en drömtvättstuga, kostnadsfritt.
 

Tydligt miljöfokus i nya Drömtvättstugan 

Drömtvättstugan 2020 kommer ha ett ännu tydligare fokus på miljö jämfört med föregångaren! Hemtrevligt och funktionellt är fortfarande grundstenarna. Det kommer att spraka av växter och fina detaljer. Produkterna är PODAB:s mest miljövänliga alternativ. Lärdomarna från den tidigare drömtvättstugan tas med i den nya. Därför kommer exempelvis tillgänglighetsanpassningar med digitalt bokningssystem och friare ytor ligga med i planeringen. 

 
Socialt, ekologiskt hållbara tvättstugor – en vinnare ur flera perspektiv

Trots att det finns många goda anledningar att hålla den gemensamma tvättstugan trivsam, effektiv och användarvänlig, finns det fortfarande sorgliga exempel, som behöver rustas upp. Ur ett miljöperspektiv är det bättre om den gemensamma tvättstugan används maximalt istället för att alla tvättar i egna maskiner. Användarvänliga maskiner, att det är lätt att hålla rent och smidiga system för tidsbokning minskar mängden konflikter och bråk. I många fall försvinner de helt när tvättstugan får ett lyft. Med tävlingen drömtvättstugan vill PODAB visa hur tvättstugan kan bli en positiv, trygg och livfull mötesplats för alla.

 

Mer om tävlingen:
Tävllingsbidrag kan lämnas in till och med 31 maj 2020. För att tävla, fyll i formuläret>>

 

För mer information kontakta:

Åsa Ahlström, Marknadschef, PODAB, tel 031-752 01 06, asa.ahlstrom@podab.se
Jimmy Nilsson, VD, PODAB, tel 031-752 01 31, jimmy.nilsson@podab.se

Din offertförfrågan

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.