Pressmeddelanden

Pressmaterial 2018-02-05

Väljer PODAB för den goda servicen och kvaliteten 

"Är man nöjd, så är man!"

 

 

Riksbyggens BRF Karlskogahus nr 11 är en bostadsrättsförening med 246 lägenheter i Karlskoga. Siv Andersson, ordförande, har bott i föreningen sedan 1967 och använder själv tvättstugan. Det viktigaste vid val av tvättstugeutrustning för Karlskogahus nr 11 är kvalitet och service.

”Vi hade PODAB-maskiner innan vi bytte till nya produkter och de har fungerat jättebra. De nya PODAB-produkterna fungerar utmärkt och så blev det så snyggt i tvättstugan. Vi får den bästa servicen av PODABs samarbetspartner Bravida Karlskoga och deras tekniker Johnny ser till att allt fungerar perfekt. Med en så fin service blir valet enkelt”, menar Siv Andersson ordförande.

De har 5 stycken tvättstugor. Varje tvättstuga har 2 stycken tvättmaskiner, ProLine HX 65 och en torktumlare med värmepump, StreamLine 7156 VP. De har dessutom ett torkrum med avfuktare TT4 och ett mangelrum. I två av tvättstugorna finns ett grovtvättrum.

Tvättstugorna används flitigt och i genomsnitt körs 1500 tvättar per år. Då är det viktigt att produkterna har god kvalitet och fungerar. Riksbyggen arbetar med hållbarhetsfrågor och tvättstugorna är en viktig del av deras hållbarhetsarbete. Exempelvis valde de värmepumpstumlare för att minska energiåtgången.

Brf Karlskogahus nr 11 är en stor förening och det är många som använder de gemensamma utrymmena. Det underlättar när det är trivsamt i tvättstugorna och det är väldigt bra att maskinerna är enkla att använda.

”Vi har aldrig hört att det varit svårt eller att man inte förstår hur maskinerna fungerar. Tvärt om har jag hört att produkterna är enkla att använda. Både unga och äldre tvättar på som bara den, det går för fullt”, säger Siv Andersson.

”Det fungerar bra. Jättebra maskiner!” kommenterade Sonja Larsson, som vi träffade i en av de nya tvättstugorna. När vi besökte en av de andra nyrenoverade tvättstugorna träffade vi Anette Udén som tvättade för första gången. ”Det är hur enkelt som helst, man följer ju anvisningarna. Det är bara att trycka på knappen, inga problem alls”.

”En stor anledning till att vi valde PODABs maskiner igen är den goda servicen och kvaliteten. Det märks att ni bryr er om hur kunderna har det och följer upp hur det fungerar även efter att produkterna installerats. Servicen och supporten vi får från Bravida Karlskoga är jättebra. Vi vet att det kommer att fungera och det finns inga förbättringspunkter. Är man nöjd, så är man!” säger Siv Andersson.

 

 

För mer information kontakta:
Åsa Ahlström, Marknadschef,
Jimmy Nilsson, VD,