Mysteriet med den borttappade strumpan

PODAB är specialister på professionell tvättstugeutrustning! Vi hjälper till att skapa bekymmersfria, gemensamma tvättstugor och hittar lösningar på de flesta problem, stora som små. I samband med lanseringen av våra nya professionella tvättmaskiner och torktumlare, som tvättar och torkar utan att slita ut strumporna i förtid, frågade vi oss vad som egentligen händer med alla borttappade strumpor. Ett litet men ack så irriterande problem som vi ville hitta en fiffig lösning på.

Vart tar den vägen?

Vi frågade några tvättstugefantaster om vart de tror att strumporna tar vägen.

Lanseringsevent

Under veckorna 38 - 41 kommer vi att ha lanseringsevent runt om i landet där vi presenterar våra nyheter samt bjuder på mat, dryck och roliga tävlingar. 

Anmäl dig till det event som du vill gå på! 

Nyheter från PODAB 

PODABs nya maskiner med världsunik teknik och prisbelönt design. Se våra smarta lösningar som exempelvis världens första 3D-tvättsystem. 3D-trumman ger en skonsam behandling av dina strumpor och sliter inte ut dem i förtid. Våra nya produkter och fiffiga knapplösning gör att dina strumpor inte tappas bort, istället hänger de ihop i både vått och torrt.

 

 

Boka kostnadsfri rådgivning

PODAB har lösningen. Vi hjälper dig till en bekymmersfri tvättstuga. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning. Fyll i formuläret till höger och vi kontaktar dig så snart vi kan. Du kan även ringa oss på 031-752 01 00.Håller ihop i vått & torrt

Boka rådgivning